Om oss

Verksamma i över 40 år

Vi är ett familjeägt företag som har varit verksamma i över 40 år och är idag en av Sveriges ledande tillverkare av både invändiga och utvändiga solskyddsprodukter.

Bland våra produkter finns ett brett sortiment av terrassmarkiser, fönstermarkiser, pergolas, screener, persienner,rullgardiner, lamellgardiner och plisségardiner.
Vi tillverkar alla produkter efter kundens önskemål om färg- och måttanpassning och är stolta över att kunna leva upp till snabba leveranser av högkvalitativa solskydd.

All försäljning sker genom ett stort nätverk av återförsäljare över hela landet som kan erbjuda professionell vägledning och montering.

Ett gediget kunnande, lång erfarenhet av branschen, kompetent personal och valet att endast samarbeta med ledande grossister gör att vi idag är en av Sveriges ledande solskyddsleverantörer.

Fyra grundpelare i vårt företag

Kvalitet
Då all tillverkning sker i våra egna lokaler har vi alltid kontroll på hela kedjan och kan därmed säkerställa att alla produkter håller den kvalitet man kan förvänta sig.
Egna transporter
Fasta turer varje vecka med egen transportbil säkerställer att din leverans kommer fram i tid. För våra kunder innebär det dessutom att varorna alltid kommer fram utan skador och till lägre fraktkostnader.
Anpassade produkter
För att du ska kunna få ditt solskydd så det passar dig och ditt hus, så finns våra produkter i en mängd olika färger och måttanpassas helt efter dina önskemål.
Snabba leveranser
Vi strävar alltid efter att kunna leverera inom max 10 arbetsdagar, även under högsäsong.

Vår resa

Svårt att hitta rätt?
Vi hjälper dig.